Poster gevonden? Poster Kopen!

Je zoekt al tijden naar jouw favoriete vintage reclame poster, en je hebt hem eindelijk gevonden! Nu wordt het tijd om je vintage poster te bestellen en het poster echt te kopen. Hier bij Afficheonado kun je je poster kopen uit onze galerie, maar we kunnen je ook helpen bij het zoeken naar je vintage poster voordat je een poster gaat kopen. Het kan namelijk zijn dat je denkt dat je het poster hebt gevonden dat je wilt kopen, maar dat er misschien ergens een vergelijkbare vintage poster is dat nét iets anders is, en dat dát nou juist hét vintage poster is waar je echt naar op zoek was!

Inspiratie voordat je een poster gaat kopen.

Gebruik onze galerie als inspiratie om te bepalen welke vintage poster of welk type vintage poster je wilt kopen. Er is heel veel te krijgen, dus beslis niet te snel welke vintage poster je gaat kopen. De posters die je in onze galerie kunt kopen, zijn natuurlijk maar een fractie van wat je over de hele wereld kunt kopen. Deels is het onze smaak, deels is het gebaseerd op een bepaald budget en deels is het gebaseerd op een bepaalde stijl vintage reclame posters. Neem rustig de tijd, en vraag ons gerust indien je iets wilt weten. Zoals gezegd is het kopen van een poster niet iets dat je zomaar doet. Raak geïnspireerd door onze posters, en hopelijk helpt dit je bij je beslissing om een vintage poster gaat kopen.

Poster verkopen

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe posters. Heb je vintage posters te koop, contact ons dan. We kopen ook graag posters om ons assortiment uit te breiden. Of heb je posters die je op onze site wilt aanbieden, en zo de mogelijkheid hebben om via een groter platform je posters te verkopen, dan kan dat ook. We maken dan afspraken over de posters die we verkopen via onze site, en rekenen dan daar een percentage over. Zo hoef je zelf geen moeite te doen om je posters te verkopen. Wij gaan namelijk op zoek naar iemand die je posters wil kopen. Stuur ons een mail of bel ons, en dan bekijken we samen of we je posters kunnen verkopen, of we al iemand kennen die een dergelijk poster wil kopen en voor welke prijs. Zo kun je je posters verkopen zonder dat je ze ergens hoeft achter te laten. Wanneer we jouw posters verkopen, dan krijg je van ons de verzendgegevens van de koper. Jij stuurt ze op, en wanneer de koper het poster heeft ontvangen, rekenen wij af. Makkelijk en doordat wij er tussen zitten, zonder risico. De mensen die posters willen kopen kennen ons al, dus de kans dat je ze verkoopt is veel groter.

Wat voor posters willen mensen kopen?

Niet alle oude posters komen in aanmerking om verkocht te worden als vintage poster. Voordat potentiële klanten een poster kopen als vintage poster, dienen de posters wel aan een aantal criteria te voldoen. Hiervoor bestaat niet één lijst van criteria. Wil je je posters verkopen, dan moeten we goed naar de posters kijken. Hoe oud zijn ze? Wie heeft ze ontworpen? Op wat voor papier zijn ze gedrukt? Denken wij dat we je posters kunnen verkopen, dan plaatsten we ze op onze site, en lichten wij onze contacten wereldwijd in om ze eer op te wijzen dat we ze je posters kunnen kopen. Er is altijd wel iemand op zoek om precies die posters te kopen die jij wilt verkopen. Kortom; posters verkopen is geen probleem, maar we moeten wel vooraf goed bekijken welke posters je wilt verkopen, wat de kans is dat iemand je posters wil kopen en tegen welke prijs.